Форум має стати початком подальших довгострокових проєктів націлених на покращення добробуту людей, - Максим Козицький у межах ХХ Міжнародного економічного форуму

16 вересня

 1631777330 613x321 3 0Сьогодні, 16 вересня, на Арені-Львів стартувала масштабна економічна подія – ювілейний XX Міжнародний економічний форум. Цьогоріч він об’єднав понад 1500 учасників з більше, ніж двадцяти країн світу.

XX Міжнародний Економічний форум - це практичний майданчик для пошуку нових бізнес-контактів, нових партнерів, інвесторів. Це один з найбільших нетворкінг-платформ України для середнього та великого бізнесу, топменеджерів держави, управлінців, інвесторів.

Захід урочисто відкрив голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький. «Радо вітаю усіх присутніх на Міжнародному економічному форумі саме тут, у Львові. Перш за все, хочу сказати, що економічний розвиток будь-якої країни залежить від плідної співпраці та якісного діалогу між органами влади та представниками бізнесу. Підприємці та інвестори зацікавлені вкладати кошти в економіку лише тоді, коли влада створює необхідні для цього умови. Тож сьогоднішній економічний форум - це чудова можливість досягти взаєморозуміння, поговорити про проблеми, які часом існують між владою та бізнесом, та спільно знайти шляхи їх вирішення», - привітав учасників форуму голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький.

«Зараз держава відходить від політики неповороткої бюрократичної машини, яка не те, що не вирішувала часто проблем, а лише їх примножувала. До прикладу, сьогодні диджіталізація та цифрові рішення дозволяють нам певну частину послуг отримати зі свого гаджету. Завдяки програмі Президента “Велике будівництво”, розбудові нових доріг та мостів бізнесу легше забезпечувати свою логістику. З кожним роком покриття інтернету проникає у найвіддаленіші куточки нашої країни. Міжнародний економічний форум - це майданчик, який вже за доброю традицією має стати початком подальших довгострокових проєктів націлених на покращення добробуту людей та розвитку економіки нашої держави», - додав очільник Львівщини.

У межах найбільшої економічної події Західної України заплановані панельні дискусії, серед яких:

  1. «Постпандемічний світ: від нових викликів до стійкого економічного розвитку»;
  2. «Львівщина: капіталізація через додану вартість»;
  3. «Інвестиції в цінності»;

Головною особливістю цьогорічного Форуму стануть зустрічі у форматі «В2В». Вони мають на меті налагодити діалог між українським та іноземним бізнесом. Окрім цього, під час Форуму відбудеться виставка, на якій кожен охочий зможе представити товари та послуги свого підприємства.

Також учасникам представлять виставку понад 70 українських стартапів "Startup Expo", у межах якої найкращий стартап отримає фінансову підтримку в розмірі 100 тисяч гривень, а також Business Expo – експо-виставка ключових підприємств регіону та країни.

Нагадаємо, що головними організаторами події є: Львівська обласна державна адміністрація та Львівська обласна рада. Також співорганізатором економічного форуму Львівщини стали самі підприємці - West Ukrainian Business Club.