Двічі вакциновані зможуть безкоштовно відвідати матч ФК «Рух» (Львів) – ФК «Динамо» (Київ) 25 вересня

19 вересня

 1631888759 613x321 3 0 nwКерівництво футбольної команди «Рух» (Львів) надало 10 тисяч флаєрів на футбольний матч команди  з ФК «Динамо» (Київ), що відбудеться на стадіоні «Арена «Львів». Флаєри можна отримати у центрах масової вакцинації Львівщини після вакцинації другою дозою вакцини від коронавірусу. Про це повідомив регіональний координатор з питань вакцинації від ковіду у Львівській області Олег Когут.

«Ми знаходимо різні форми роботи, щоб наблизити вакцинацію до населення, але найбільше необхідне розуміння самими мешканцями області обов’язковості вакцинації. Ми вступаємо в четверту хвилю захворюваності на ковід і важко сказати, яким буде її перебіг, якщо ми самі не будемо рятувати себе – вакцинацією, носінням масок, дотриманням соціальної дистанції», - наголосив Олег Когут.

Він також зазначив, що на разі показники вакцинації на Львівщині не можна назвати високими. Повністю вакцинованими (двома дозами) в області є 15 % населення, в той час як медична мережа готова надати можливості вакцинуватися кожному охочому.

«Наступного тижня приїде 37 тисяч доз вакцини «Pfizer», 8 тисяч – ще маємо у наявності. Також є майже 200 тис доз «Коронаваку» та близько 180 тисяч доз вакцини «Астра Зенека». Закінчується вакцина «Модерна», проти ми очікуємо нові поставки. Хто ще мав отримати другу дозу цієї вакцини, може без перешкод вакцинуватися «Пфайзером». Важливим є момент, коли більше люди свідомо поставляться до епідситуації і підуть вакцинуватися», - зазначив Олег Когут.