В РДА відбулася нарада з керівниками структурних підрозділів

19 жовтня

DSCN2633 2Сьогодні, 19 жовтня, голова Стрийської райдержадміністрації Богдан Янко, за участю першого заступника голови Андрія Вовчастого, заступника Володимира Шведа та керівника апарату Юрія Вільшинського, провів нараду з керівниками структурних підрозділів РДА.

Очільник райдержадміністрації розпочав із вручення Почесної грамоти Львівської ОДА полковнику запасу, завідувачу сектору з питань оборонної роботи РДА Руслану Гаврилюку. «За сумлінне виконання службових обов’язків, самовідданість, активну громадську позицію та з нагоди Дня захисників і захисниць України», - йдеться в грамоті.DSCN2628 2
Під час наради було підведено підсумки вакцинації працівників райдержадміністрації, оскільки, відповідно до наказу МОЗ України від 04.09.2021, ця професія входить у перелік, яким обов’язково потрібно вакцинуватися від коронавірусу.
Слід зазначити, що ситуація з вакцинацією у Стрийській райдержадміністрації є позитивною, так як 94% службовців на сьогодні є вакцинованими.
«До кінця тижня питання 100% вакцинації працівників РДА має бути закрите», - наголосив у підсумку очільник райдержадміністрації Богдан Янко.