Сьогодні відзначають День Національної гвардії України

26 березня

1с86

Це вже дев’ята річниця НГУ – військового формування з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України.

Бійці Нацгвардії разом з іншими підрозділами Сил оборони України боронять нашу державу від російської агресії. Саме на основі НГУ у 2014 році були створені перші добровольчі підрозділи, які пішли захищати незалежність та територіальну цілісність країни на початку гібридної агресії РФ.

Зараз бійці підрозділів Національної гвардії протистоять російським загарбникам, практично по всій лінії фронту. Національна гвардія стала одним із ключових елементів системи захисту нашої держави, які не дають ворогу здолати Україну.

Вітаємо вас, дорогі гвардійці! Щира вдячність за вашу нелегку службу, особливо тим, хто зустрічає професійне свято на бойовій варті. Бажаємо міцного здоров'я, залізного терпіння і хороброго духу! Нехай усі ваші цілі і мрії будуть легко досяжні! Залишайтеся такими ж сміливими, сильними і цілеспрямованими в почесній справі служіння Україні!