«Молодіжний працівник»: на Львівщині відбудеться базовий тренінг навчальної програми

25 травня

2c20bfad 6675 4d1c 916c 6a47c99fe8b1 1495700759 613x194.11666666667 3 0

Міністерство молоді та спорту України спільно з департаментом внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації, Програмою розвитку ООН, UNICEF та Державним інститутом сімейної та молодіжної політики реалізовує базовий тренінг Навчальної Програми "Молодіжний працівник" у Львівській області. До участі запрошуються представники Львівської області, зокрема лідерів громадських та благодійних організацій, які працюють з молоддю; державних службовців, відповідальних за реалізацію молодіжної політики на місцевому та регіональному рівні; працівників інших організацій, залучених до роботи з молоддю незалежно від форми власності.

Програма покликана підвищити кваліфікацію молодіжних лідерів та фахівців молодіжної галузі задля ефективної розробки та реалізації обґрунтованої молодіжної політики на локальному та регіональному рівнях; налагодити ефективний діалог між держструктурами та громадянським суспільством та надати інформацію про кращі світові практики реалізації молодіжної політики.

Зазначимо, що при відборі перевагу надаватимуть учасникам, які представляють Об’єднані Територіальні Громади

Більш детальну інформацію про Програму можна знайти на сайті.

У межах Програми також оголошують конкурс на участь у 3-денному базовому тренінгу. Він включає наступні навчальні модулі:

- молодіжна політика і молодіжна робота;

- громада і молодіжна робота в громаді;

- компетенції молодіжного працівника;

Тренінг відбуватиметься 9-11 червня у місті Пустомити (Львівська область). Зокрема, його учасники зможуть обмінятися досвідом та знайти партнерів для реалізації спільних проектів в молодіжній сфері.

На завершення усі отримають сертифікат встановленого зразка про проходження Базового тренінгу Програми "Молодіжний працівник". Заявку на участь заповнюйте за посиланням.

Кінцевий термін подання заявок – 1 червня. Про результати конкурсу учасників повідомлять до 5 червня. А про організаційні деталі тренінгу – в індивідуальному порядку по завершенню конкурсу.

На період проведення тренінгу учасників забезпечать харчуванням, проживанням і роздатковим матеріалом.

Контактна особа - Софія Курман, тел.: 0685121268.