Співпраця Львівщини та Королівства Нідерландів

10 серпня

DSC06626 1502352697 613x408.41125 3 0

Сьогодні, 10 серпня, відбулась зустріч голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Нідерланди в Україні Кейсом Яном Рене Кломпенхаувером. Олег Синютка висловив подяку Кейсу Яну Рене Кломпенхауверу за підтримку України у збереженні її суверенітету та територіальної цілісності, активну участь Нідерландів у впровадженні європейських реформ на території нашої країни, а також за ратифікацію Угоди про асоціацію України з ЄС. Окрім того, очільник області привітав Андрія Гринчука із призначенням на посаду Почесного консула Королівства Нідерланди у Львові. «Я переконаний, що прапор Почесного консульства Королівства Нідерланди передано в надійні руки», - зазначив Олег Синютка. Також Олег Синютка висловив сподівання на те, що відновлення роботи Почесного консульства стане сильним поштовхом до активізації співробітництва між Львівщиною та Нідерландами.

«Я хотів би подякувати вам за бездоганну співпрацю, яку ми мали упродовж 4 останніх років, для мене це було дуже приємно. Вона була надзвичайно конструктивною. Хочу запевнити Вас, що партнерство між нашими країнами триватиме і надалі», - наголосив Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерланди в Україні Кейс Ян Рене Кломпенхаувер.

Одним із вдалих прикладів співпраці між країнами Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерланди в Україні назвав проект «Галіція Грінері».

У зв’язку із завершення каденції Надзвичайного і Повноважного Посла Королівства Нідерланди в Україні, Олег Синютка подякував пану Кломпенхауеру за плідне співробітництво, побажав успіхів у всіх нових планах та починаннях та нагородив подякою голови Львівської ОДА.

Участь у зустріч також взяли перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський, директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської облдержадміністрації Поліна Лі, Почесний консул Королівства Нідерланди у Львові Андрій Гринчук, представник МЗС України у Львові Андрій Табінський.

Нагадаємо, що вчора, 9 серпня, на вулиці Винниченка,12 у місті Львові урочисто відновило роботу Почесне консульство Королівства Нідерландів.