Учнівську молодь запрошують до участі у Всеукраїнському конкурсі з інформаційних технологій «ITalent»

20 листопада

p1bvcnh1kq1ag0m1k176cme01tnn7 600x323 3 0 1511182638 600x323 3 0

Розпочалася реєстрація учасників другого сезону Всеукраїнського конкурсу ІТ проектів та кіберспорту «ITalent» серед молоді віком до 18 років. Організатором конкурсу виступає Український державний центр позашкільної освіти спільно з Молодіжною громадською організацією «Київський Інтелект Клуб», Громадською організацією «Всесвіт у гармонії», інтернет-клубом ASUS CyberZone.

До участі у конкурсі запрошуються вихованці (учні) закладів позашкільної, загальної середньої, професійно-технічної освіти. Конкурс проводиться у два етапи: заочний (онлайн) та очний. Фінал відбудеться 24 грудня 2017 року у Києві.Детальніші умови проведення конкурсу розміщені на сайті:http://www.italent.org.ua.

Довідково:

ITalent – це перший державний ІТ конкурс всеукраїнського масштабу! У ньому можуть взяти участь ті, хто використовує комп'ютер для своєї творчості. Від копіпасту, qwerty до WASD: у цьому конкурсі довести свої вміння зможуть усі. Це змагання покликане не тільки викликати більший інтерес молоді до професійної орієнтації, але й покласти початок великим ІТ івентам в Україні серед учнівської молоді.