Під час робочої поїздки по району керівники відвідали інфраструктурні об’єкти

23 листопада

Сьогодні, 23 листопада, голова Стрийської райдержадміністрації Василь Зубрицький та голова Стрийської районної ради Роман Козак здійснили робочу поїздку по об’єктах соціальної сфери району. Робоча поїздка керівників району розпочалась із ознайомлення з роботою закладів соціальної сфери села Угерсько. Поспілкувавшись з сільським головою Романом Снігуром, керівники відвідали амбулаторію загальної практики сімейної медицини, в якій після капітального ремонту створені належні умови для надання медичної допомоги громадянам. DSCN3784

Тут, зокрема, функціонують фізіотерапевтичний, маніпуляційний та оглядовий кабінети. Під час спілкування із сімейним лікарем Нелею Радевич йшла мова про матеріально-технічне забезпечення амбулаторії, зокрема про забезпечення лікарськими препаратами. Очільники району не оминули і сільський дошкільний навчальний заклад. Завдяки співпраці сільської ради, педагогічного колективу та батьків вдається підтримувати заклад в належному стані, створено всі умови для навчально-виховної роботи та розвитку дітей. Тільки в цьому році на поточний ремонт молодшої дошкільної групи було витрачено 100 тис. гривень.

DSCN3793

Дальше візит керівників району відбувся до ДЮСШ «Старт», де вони відвідали плавальний басейн, ремонт якого проводився за кошти районного бюджету. Тут проведено внутрішній ремонт приміщення, облаштовані нові роздягальні, проведена заміна плитки підлоги. На даний час роботи виконані в повному обсязі, на належному рівні, і басейн готовий приймати не тільки вихованців спортивної школи, але й всіх охочих школярів району для занять плаванням.DSCN3768

Дальше, в рамках робочої поїздки керівники району відвідали КП «Стрийська районна лікарня»,  де цікавилися створенням належних умов для лікування хворих, ознайомилися з умовами роботи наданням медичних послуг, поспілкувалися з медичним персоналом та пацієнтами.

DSCN3754

Зокрема, вони відвідали відділення хронічного гемодіалізу та нефрології, районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів, який орендує приміщення лікарні, кабінет синглетно-кисневої терапії, що недавно введений в експлуатацію. Голови РДА та районної ради перевірили стан ремонтних робіт в приміщеннях підводного душу-масажу та душу Шарко, які проводяться за кошти районного бюджету.

DSCN3745

З метою оптимізації незайманих площ лікарні, одним з питань зустрічі було також обговорення можливості використання гаражних боксів на території медичного закладу для технічного обслуговування автобусів «Школярик», які є на балансі районного відділу освіти.