Голова РДА провів особистий прийом громадян

20 лютого

DSCN5250

З метою надання допомоги у вирішенні проблемних питань жителів району, сьогодні, 20 лютого, голова Стрийської районної державної адміністрації Василь Зубрицький провів особистий прийом громадян. Традиційно для надання кваліфікованих консультацій участь у прийомі взяли відповідні спеціалісти та керівники структурних підрозділів адміністрації.

DSCN5253

До очільника району в цей день звернулися мешканці з сіл Угольна, Миртюки, Загірне, Кути, Дуліби та Братківці, з питаннями які в більшості стосувалися маршрутних перевезень та пільгового перевезення пенсіонерів. Також звучали питання до керівника району щодо виділення пайових ділянок, оформлення субсидій на комунально-житлові послуги, а також питання надання допомоги для спортивних змагань та розвитку молоді.

DSCN5255

Особистий прийом громадян є важливим заходом реалізації конституційного права громадян на звернення. Відтак голова райдержадміністрації завжди підтримує відкритий діалог з громадськістю. Це дає можливість одразу дізнатися про проблеми, які турбують мешканців як міста так і району, та сприяти швидкому їх вирішенню. Всі питання з якими звернулися мешканці Стрийщини були почуті та взяті на особистий контроль Василя Зубрицького.