Голова райдержадміністрації Василь Зубрицький провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів РДА

23 квітня

DSCN6728

Сьогодні, 23 квітня, під керівництвом голови райдержадміністрації Василя Зубрицького за участю першого заступника Любомира Кащука, заступника з гуманітарних питань Оксани Мелень, керівників структурних підрозділів РДА та установ району, відбулася щотижневанарада, на якій заслуховувалися найбільш актуальні питання життя району та виконання доручень керівництва.

Розпочинаючи нараду, очільник району підвів підсумки за минулий тиждень та окреслив пріоритетні напрямки роботи виконавчої гілки влади на цей тиждень. Зокрема, увагу приділив продовженню виконання ремонтних робіт на автошляхах місцевого значення в напрямку Стрий-Добрівляни та Стрий-Дашава, проведення посівної кампанії зернових та технічних культур, підготовка до проведення зустрічі з учасниками анти-терористичної операції. Що стосується галузей культури, освіти та медицини, то Василь Зубрицький зосередив увагу на роботі з реалізації мікропроектів, які перемогли на обласному конкурсі, підготовці заходів з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та участі кращих мистецьких колективів Стрийщини у ІІ Етно-фестивалі гостинності, який цієї неділі відбудеться у м. Сколе; підписання декларацій з лікарями району, оптимізації освітніх навчальних закладів, а також підготовки до проведення цього тижня командно-штабних навчаннь з цивільного захисту.

DSCN6729

У ході проведення наради кожен керівник структурного підрозділу райдержадміністрації, районних служб та установ доповів про проведену роботу за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень у підпорядкованих їм відомствах.
По завершенню оперативної наради голова райдержадміністрації надав ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів та організацій району.