Робототехніка, скеледром, нічний кіноперегляд і виступи відомих виконавців: чим дивуватиме Львівщина у День молоді

20 червня

images 17 1529500450 276x183 3 0

Святкування Дня молоді, що відбудеться вже у неділю, 24 червня, пропонує гостям різноманітні локації та активності. Мокрий волейбол, битва «на купинах», надувний скеледром та змагання в інтелектуально-розважальній грі «Mind Game» - це далеко не все, що підготували організатори.

Святкування розпочнеться о 14:00 год у парку «На валах» (сквер навпроти Львівської ОДА, вул. Винниченка, 18) і триватиме до 01:00. Вечірня програма включає в себе виступи музичних гуртів та нічний кіноперегляд просто неба.

Окрім цього, буде функціонувати дитяче містечко, еко-бібліотека, майстер-класи та лекторій. Любителів інновацій чекатиме справжній 3D-принтер і робототехніка, які можна буде побачити в дії.

У межах святкування відбудеться розіграш подорожі в Будапешт і Відень та інших подарунків, а також ви зможете зафіксувати приємні спогади з Дня молоді і миттєво отримати надруковані світлини завдяки фотобоксу.

Святкування Дня молоді організовують Львівська обласна державна адміністрація спільно з громадськими організаціями області, за підтримки Міністерства молоді та спорту України.