Молодіжний проект «Ідея змінює країну» стартує на Львівщині

4 жовтня

000 1538581967 613x459.75 3 0

З 10 жовтня до 23 листопада у всіх районах Львівської області будуть відбуватимуться навчальні сесії, тренінги в межах молодіжного проекту «Ідея змінює країну».

«Ідея змінює країну» – це комплекс тренінгів з проектного менеджменту для молоді в районах Львівської області. Мета – сформувати у молодіжному середовищі високу громадську свідомість, активізувати молодих людей Львівщини, розвинути суспільно-активне молоде покоління у районах та містах області. Автори кращих проектів візьмуть участь у фінальному дводенному Форумі ідей (м. Львів)

Упродовж 2 місяців відбудеться 11 поїздок у понад 50 населених пунктах. Прогнозоване охоплення проекту понад 2 тис молодих людей, на яких сумарно чекає 50 годин інтенсивної роботи. Програма проекту насичена тренінгами, воркшопами, лекторіями та базується на інтерактивних підходах у роботі з молоддю.

Як показує попередній досвід, завдяки реалізації цього проекту молодь починає налагоджувати діалог та активізувати роботу в громаді. 

Організатори - Львівська обласна державна адміністрація, ЛОО Спілки української молоді в Україні, Львівський обласний молодіжний центр.