Привітання голови РДА Василя Зубрицького з Днем Збройних Сил України

10ме4

Дорогі військовослужбовці!

Від усієї громади Стрийщини та від себе особисто щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем Збройних Сил України і висловлюю вдячність усім, хто носить горде звання – військовослужбовець та виконує священний обов’язок перед Українською державою! Ваша служба - це не тільки професія, для більшості з вас - це справа всього життя.

Сьогодні основним завданням на державному рівні є справа покращення боєздатності та переоснащення Української армії. І хоча для зміцнення обороноздатності держави треба зробити ще багато, наші Збройні Сили з кожним днем стають сильнішими та досвідченішими. З кожним днем зростає військова міць України та авторитет її війська.

У нелегкий для України час, ризикуючи власним життям, українські військові гідно та віддано служать своєму народові, відстоюють право на мирне життя, суверенітет і незалежність нашої держави, героїчно захищають рідну землю. Серед бійців є і наші земляки зі Стрийщини, на жаль деякі з них не повернулися живими із зони військових дій. Тож схилімо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю на сході України. Вічна їм слава! Низький уклін сім’ям Героїв.

Сьогодні з нагоди професійного свята висловлюю вдячність усім, хто несе ратну службу в лавах Збройних Сил, охороняючи мирний спокій громадян. Від щирого серця бажаю Вам і Вашим сім'ям міцного здоров'я, добра та щастя, мирного неба над Україною! Нехай відвага, сміливість і мужність допомагають Вам долати всі труднощі, які зустрічаються на шляху. Нехай береже вас Бог! Ви є нашою гордістю і ми разом з Вами віримо у нашу перемогу, бо правда на нашому боці!

Слава Українському війську! Слава Україні! 

З повагою,
голова Стрийської районної
державної адміністрації                            В.Б.Зубрицький