Промисловців Стрийщини запрошують на міжнародну виставку в Шанхай

12 лютого

efgdyhsfokdx

Управління економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Стрийської райдержадміністрації інформує, що у період з 5 по 10 листопада 2019 року в м. Шанхай (Китайська Народна Республіка) буде проходити міжнародна виставка «ChinaInternational Import Expo 2019».

Міжнародна виставка  «China International Import Expo 2019» є одним з найбільш пріоритетних виставково-ярмаркових заходів для Китайської Народної Республіки.

До участі у виставці запрошуються виробники товарів у наступних категоріях: промислове обладнання, побутова техніка, автомобільний транспорт, одяг та споживчі товари, харчова та аграрна продукція, медичне обладнання та продукція, а також компанії, які надають послуги у сферах: туризм, новітні технології, культура та освіта, проектування та дизайн, аутсорсинг.

Враховуючи викладене, просимо інформувати зацікавлені вітчизняні підприємства Стрийського району, щодо участі у даній виставці та повідомити департамент економічної політики облдержадміністрації у термін до 27 лютого 2019 року за електронною адресою: torg.export@gmail.com