На апаратній нараді в РДА розглянули важливі питання, що стосуються життя району

18 березня

DSCN1167Сьогодні, 18 березня, відбулася апаратна нарада голови Стрийської райдержадміністрації Василя Зубрицького з керівниками відділів апарату, окремих структурних підрозділів РДА, служб, установ та організацій району.

Підсумовуючи роботу за минулий тиждень, очільник Стрийщини відмітив участь делегації Стрийського району 17 березня у вшануванні пам'яті січовиків Карпатської України на Верецькому перевалі. Також він позитивно відзначив проведення зустрічей з мешканцями сіл району, під час яких краяни мають можливість оцінити роботу районної влади за попередні роки та обговорити перспективи розвитку Стрийщини на три наступні роки.DSCN1165

Голова райдержадміністрації акцентував увагу присутніх на сприяння у проведенні виборів Президента, наголосив на необхідності забезпечення вільного волевиявлення мешканців району, не допустивши ніяких фальсифікацій. Під час наради також йшлося про підготовку до чергової сесії районної ради, проведення заходів у рамках місячника довкілля та благоустрою населених пунктів, підготовчих робіт на об’єктах соціально-економічного розвитку, ремонт доріг, реалізацію програми «Доступні ліки», проведення весняно-польових робіт у господарствах району та ін.

За підсумками наради голова РДА Василь Зубрицький дав окремі доручення та встановив терміни їх виконання.DSCN1164