У Львівській ОДА презентували освітні можливості від Європейського Союзу

19 червня

1 1560930886 613x408.66666666667 3 0Сьогодні, 19 червня, у межах інформаційної кампанії Представництва ЄС в Україні «Будуймо Європу в Україні» у Львівській обласні державній адміністрації відбулась зустріч, присвячена програмам для вищої, шкільної освіти, а також для випускників.

«Сьогодні ми приїхали до Львова. Це наша перша акція тут. Ми розробляємо такі проекти для того, щоб поширювати інформацію про Європейський Союз, відносини ЄС з Україною. В межах цього проекту ми відвідуємо всі обласні центри в Україні кожного року, а також невеличні міста», - зазначила представник відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні Ірина Стаднійчук.

Відтак, у межах заходу презентували освітні можливості від Європейського Союзу. Окрему  увагу приділили можливостям для бібліотек та можливостям культурних та спортивних подій.

Зазначимо, що у межах візиту делегації Представництва ЄС до Львова, Червонограда, а також Новояворівська упродовж 19-21 червня організують низку заходів для молоді, представників бізнесу та неурядових організацій регіону серед яких: семінари, ігри, публічні презентації, тренінг-дискучії тощо.

Візит Представництва ЄС до Львівської області є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні проводить по всій країні.

Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

Довідково:

«Будуймо Європу в Україні» - це серія інформаційно-просвітницьких заходів, які проводяться Представництвом ЄС в Україні на всій території країни з  2013 року. Основною метою заходів в межах кампаній є роз'яснення важливості підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.