Запрошуємо молодь Стрийщини долучитися до молодіжного квесту

21 червня

molod

30 червня 2019 року Львівська обласна державна адміністрація спільно із молодіжними громадськими організаціями області організовує святкування Дня молоді.

Цьогорічне свято буде наповнене різноманітними локаціями та активностями, зокрема, надувний скеледром, «битва на купинах», буде функціонувати дитяче містечко, майстер-класи та неформальна освіта, фестиваль культур, гастро-локація, пластове містечко, інтелектуальнорозважальна гра Mind Game та вечірня програма.
В рамках святкування, Львівський обласний молодіжний центр та Молодіжна рада профспілок Львівщини організовує квест для молоді, в якому учасники зможуть розвинути вміння працювати в командах та творче мислення. Початок об 11.30 год за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 12.

Участь у заході може взяти молодь віком від 14 до 22 років, яка проживає у містах та районах Львівської області, сформувавши команди з 5-8 осіб. Командам необхідно зареєструватися до 12.00 год. 25 червня 2019 року за посиланням: http://bit.do/eUQo9. Переможці отримають цінні призи.
За детальною інформацією звертатися за телефоном: 0975550889, Христина.