«Дорога не пробачає»: водіїв області закликають дотримуватися правил дорожнього руху

12 листопада

 1573550901 613x321.5604249668 3 0Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської обласної державної адміністрації вкотре нагадує про дотримання правил безпеки дорожнього руху гостями та мешканцями області.

Щоб запобігти дорожньо-транспортним пригодам, а відтак, зменшити кількість травматизму на автомобільних шляхах, на території Львівської області встановили інформаційні борди. Загалом розмістили 80 щитів, які демонструють наслідки порушення правил дорожнього руху, зокрема перевищення швидкості. Зазначимо, що 75 з них встановили на території області, а ще 5 – у місті Львові.

«Ми розуміємо, що найвища цінність у державі – це збереження життя людей. Тому дорожня безпека, безперечно, є одним із пріоритетів. Львівська обласна державна адміністрація і надалі продовжуватиме робити усе від нас залежне для того, щоб знизити травматизм на дорогах області», - зазначив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку облдержадміністрації Роман Кокотайло.

Нагадаємо, що у департаменті започаткували ще одну ініціативу #візьмидитинузаруку. Відтепер, переходячи проїзну частину дороги, помітки біля зебр нагадуватимуть батькам про важливість переведення дитини через пішохідний перехід за руку.