На Львівщині триває Проект «Ідея змінює країну»

25 листопада

 1574684196 613x321.70672546858 3 0

22 листопада відбулась десята поїздка обласного молодіжного проекту «Ідея змінює країну». Тренінги відбулись у селах Дуліби та Козьова та у місті Сколе.

У межах тренінгів молодь напрацьовувала креативні ідеї громадських та соціальних проектів, працювала за методикою трьох стільців «Уолта Діснея». Загалом участь у тренінгах взяли понад 90 осіб, в основному – учнівська молодь 9-11 класів.

Зокрема, у місті Сколе учасники обговорили питання створення шкільного міні-кінотеатру, відпочинкової лаундж-зони та спортивного комплексу із басейном.

В селі Дуліби, Стрийського району під час плідної дискусії учасники розглянули екологічні проблеми та шукали шляхи їх вирішення, обговорили методи розширення неформальної освіти для молоді.

У селі Козьова, Сколівського району був проведений треніг із лідерства та проектного менеджменту. Окрім того, під час обговорення проблем громади, учасники дійшли висновку про необхідність ремонту шкільної їдальні, створення у селі сміттєпереробного заводу, покращення ефективності навчально-виховного процесу шляхом впровадження інноваційних освітніх технологій та створення обласної школи лідерства.

Тренери в сьогоднішній поїздці: стажер Львівського обласного молодіжного центру Юлія Бас; студентки філологічного факультету ЛНУ імені Івана Франка Дарина Гладій та Оля Галак; громадська активістка Юлія Охковська.

Наступна і вже остання поїздка запланована 27 листопада у Великосілки, Красне, Буськ та Броди.

Контактна особа: Софія Курман, тел.: 0685121268.