На оперативній нараді обговорили план роботи на цей тиждень

25 листопада

DSCN0651

Сьогодні, 25 листопада, відбулася щотижнева оперативна нарада першого заступника голови Стрийської райдержадміністрації Любомира Кащука з керівниками апатату, структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району за участю заступника голови РДА Оксани Мелень та керівника апарату Юрія Вільшинського.

Розпочинаючи нараду Любомир Кащук відмітив важливість проведених на минулому тижні заходів з нагоди 6-ої річниці Революції Гідності, вшанування жертв Голодоморів та подякував усім хто долучився до організації та проведення цих заходів. Він також особливий акцент зробив на підготовці мікропроєктів розвитку.

«Керівники освіти, культури та медицини, активізуйте роботу в цьому напрямку, адже у нас залишився тільки тиждень.», - наголосив Любомир Кащук.DSCN064783

В ході наради керівники відділів та управлінь райдержадміністрації доповіли про плани роботи на цей тиждень. Зокрема, мова йшла про підготовку заходів з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю та урочистостей з нагоди повернення військовослужбовців Стрийської військової частини після виконання бойових завдань на Сході країни.

Також піднімалося питання проведення ремонту автомобільних доріг, забезпечення інсуліном мешканців району, проведення комісій з питань захисту дітей та соціального забезпечення, продовження заходів по локалізації АЧС,формування районного бюджету та ін..

За підсумками наради перший заступник голови РДА Любомир Кащук дав окремі доручення.