Військова служба у Національній гвардії України – вибір кращих

18 грудня

79944952 485164108776942 481404218280771584 nДля безробітних осіб, що перебувають на обліку у Стрийському міськрайонному центрі зайнятості, проведено семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України.
Про переваги військової служби у Національній гвардії України розповіла інструктор Західного відділення комплектування ІВЦ НГУ Надія Крутенчук. Присутніх було ознайомлено зі змістом поняття «Національна гвардія», про її функціональні обов’язки та специфіку діяльності, надано інформацію про порядок відбору громадян України на військову службу до ЗСУ за контрактом та вимогами до кандидатів для проходження військової служби, перелік посад та професій, за якими можна служити в лавах Національної гвардії України.
Також Надія Крутенчук розповіла про можливості здобуття офіцерської освіти в Національній Академії НГУ, фінансове, матеріальне забезпечення під час навчання та отримання соціальних гарантій при працевлаштуванні.


Особлива увага була зосереджена на службі у військовому резерві Національній гвардії України, що є одним із видів виконання військового обов’язку. Він полягає у виконанні резервістами обов’язків служби за посадою, у тому числі з їх підготовки, відповідно до завдань, покладених на військові частини, де вони проходять службу, згідно з вимогами законодавства та умовами. контракту.
З отриманої інформації учасники семінару зрозуміли, що служба за контрактом – це одна з можливостей успішно працевлаштуватися й покращити своє матеріальне становище.