Максим Козицький разом з громадськістю вшанував учасників бойових дій на території інших держав

17 лютого

 1581767831 613x321.76141078838 3 015 лютого у Львові проходили заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Участь у заходах взяв голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Громадськість та представники влади долучилися до Божественної Літургії у військовому Храмі Стрітення Господнього УГКЦ. Присутні поклали квіти до пам’ятного знаку «Громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані в 1979-1989 рр» та до пам’ятника «Воїнам, що віддали свої життя за Україну». Опісля відбулась панахида та громадське віче.

«Ми українці ніколи не вели загарбницьких війн, але завжди з честю боронили рідну землю. Низький уклін Героям України за їх звитягу. Війна - це завжди горе і відчай, але серед цього мороку треба пам'ятати про людське життя. Своїм життям і своїм майбутнім ми завдячуємо воїнам, які віддали найдорожче. Також велика шана близьким і рідним Героїв. Навіть час не вилікує цей смуток. Також давайте згадаємо воїнів, які боронять землю на Сході України, завдяки їм ми живемо. Прошу Бога, щоб всі повернулися живими. Слава Україні! Героям Слава!», - зазначив Максим Козицький.

Очільник області відзначив подяками та почесними грамотами учасників бойових дій в Афганістані.