ВзаємоДія: інститути громадянського суспільства запрошують до обговорення технічних вимог функціонування онлайн-платформи

4 серпня

 1596528388 613x321.56427221172 3 0

Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА повідомляє, про те, що Міністерство цифрової трансформації України спільно з Секретаріатом Кабінету Міністрів України та іншими партнерами працюють над створенням та розробленням єдиної онлайн-платформи взаємодії органів виконавчої влади та інститутів громадянського суспільства – ВзаємоДія.

Мета платформи – впровадження зручних онлайн-інструментів взаємодії громадян та влади:

  • е-звернення та е-петиції;
  • е-консультації;
  • доступ до публічних звітів топ-чиновників;
  • електронне голосування в межах обрання членів громадських рад при держорганах4
  • конкурси проєктів громадських організацій тощо.

Детальніше за посиланням 

До обговорення технічних вимог, які є основою для розроблення платформи, запрошуються експерти та майбутні користувачі. Із проєктом напрацьованих технічних вимог можна ознайомитисьтут. 

Пропозиції щодо функціонування платформи можна надсилати до 14 серпня 2020 року на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Нагадуємо про те, що розроблення цієї онлайн-платформи є одним із урядових зобов’язань у межах реалізації в Україні міжнародної Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд»