Регіональна комісія оголосила додатковий набір проєктів ДФРР на 2021 рік

4 листопада

Сьогодні відбулось засідання регіональної комісії з оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проєктів, які можуть реалізовуватись за кошти державного фонду регіонального розвитку.

Відтак, комісія розглянула питання про перерозподіл коштів державного фонду регіонального розвитку для підвищення ефективності їх використання у 2020 році, а також про проведення додаткового конкурсу для інвестиційних програм та проєктів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у Львівській області у 2021 році.     

 «В частині реалізації проєктів державного фонду регіонального розвитку маємо позитивну динаміку в порівнянні з минулим роком. З 22 проєктів станом на сьогодні завершено уже 10 (5 шкіл, 4 дитсадки та 1 спортивний об’єкт). На окремих проєктах кошти вдалось зекономити. Їх ми запропонували скерувати на дофінансування двох об’єктів «Великого будівництва» та збільшення будівельної готовності ще одного проєкту. Це в свою чергу забезпечить ефективне використання бюджетних коштів та своєчасну реалізацію об’єктів», - зазначив директор департаменту економічної політики облдержадміністрації Степан Куйбіда.

Комісія також вирішила оголосити додатковий конкурс інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР у Львівській області у 2021 році.

Набір проектних заявок триватиме у період 04.11.2020 - 10.11.2020 на онлайн-платформі.

Проєкти повинні відповідати вимогам:

Державної Стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 роки;
плану заходів з реалізації у 2021-2023 роках Стратегії розвитку Львівської області на період 2021-2027 років;
постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 № 196 «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку»;
наказу Мінрегіону від 24.04.2015 №80 «Питання підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку та проектів - переможців «Всеукраїнського громадського бюджету», що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку»