В області проведуть інвентаризацію об’єктів незавершеного будівництва

29 липня

Сьогодні, 29 липня, у Львівській ОДА відбулось засідання робочої групи по об’єктах незавершеного будівництва.

 1627550509 613x321 3 0

Як зазначили в межах засідання за інформацією органів місцевого самоврядування сьогодні на Львівщині є 372 таких об’єкти на суму 3,6 млрд грн. Найбільше їх у Львівському районі, найменше у Червоноградському.

«Ми багато говоримо про об’єкти незавершеного будівництва, проте насправді не маємо повної картини. Більше того, останні переліки об’єктів, які ми отримали показують, що самі ОМС до кінця не розуміють, що є на їхніх територіях та що з цим робити. Ми хочемо мати справді об’єктивну картину по області, перш за все об’єктів соціальної інфраструктури. Важливо, щоб при плануванні видатків як з державного, так обласного бюджетів, ми розуміли які є пріоритети по об’єктах і чи вони співпадають з баченням органів місцевого самоврядування», - зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

Відтак, за підсумками робочої групи, перелік об’єктів незавершеного будівництва поданий ОМС мають опрацювати керівники РДА та внести свої пропозиції та зауваження до департаменту економічної політики Львівської ОДА. Опісля об’єкти по яких будуть питання обстежать спільно з керівниками територій. А вже остаточний варіант винесуть на розгляд робочої групи. Його ж враховуватимуть при плануванні капітальних видатків.