Бізнес запрошують на навчання у Школу експортера

3 вересня

shkola eksporteraПідприємства Львівщини та релокований бізнес запрошують до участі в безкоштовних комплексних освітніх курсах: Школа експортера - рівень BASIC та Школа експортера - рівень PRO.

«У воєнний час головне завдання, яке постало перед областями України, які знаходяться в тилу – це забезпечення економічного фронту України, нарощення експорту, як запорука зросту валютних надходжень всередину держави та збільшення робочих місць. Багато підприємств втратили свої внутрішні ринки збуту, через що змушені виходити на нові зовнішні. До нас часто звертається бізнес із проблемами, що виникають при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності. Тому ми вирішили, відновити нашу Школу експортера», – розповів директор департаменту економічної політики Львівської ОВА Степан Куйбіда.

Школа експортера – це проєкт Сектору з питань підтримки експорту, який цьогоріч відбудеться вже вп’яте.

«За досвідом минулих років, цьогоріч ми розділили проєкт на два різні рівні: рівень BASIC – для експортерів-початківців та рівень PRO – для підприємств, які вже мають досвід, однак прагнуть вдосконалювати свої експортні навички», – пояснила завідувач Сектору з питань підтримки експорту Вероніка Бурда.

Освітні курси «Школа експортера» є безоплатними. По завершенню курсів учасники отримають сертифікати.

Ознайомитися із усіма деталями та подати заявку на участь у:

«Школа експортера - рівень BASIC» можна за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScIJvAGWlUZ3OHVh7fmGZYy9ABjvwFzgh5ZT8EaCUzo2A9HIQ/viewform.
«Школа експортера - рівень PRO» за посиланням.https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9lOXSO4SvWaNY5lR-OFrseaHrgmEAxsTaIrJ1sxwYBV5wfQ/viewform
У разі виникнення питань можна звертатись у сектор з питань підтримки експорту департаменту економічної політики Львівської ОВА: e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  та/або моб. тел.: +38 (068) 143 04 42.

Нагадаємо, що «Школа експортера» – це серія безкоштовних освітніх курсів для підприємців області, яку проводять щороку. У 2021 році участь у проекті взяли 70 підприємців-експортерів.

Організатор освітніх курсів: Сектор з питань підтримки експорту департаменту економічної політики Львівської обласної військової адміністрації, за підтримки Програми розвитку ООН, Львівської торгово-промислової палати, НУ «Львівська Політехніка» та Асоціації Професійних Митних Посередників.