З учасниками АТО Стрийщини обговорили участь у конкурсі інвестиційних проектів в рамках Програми підвищення конкурентоспроможності Львівщини

29 березня

DSCN6509

З метою ефективної реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області та задля підтримки підприємницької ініціативи учасників АТО, сьогодні, 29 березня, в приміщенні Стрийської райдержадміністрації під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Любомира Кащука відбулася зустріч з учасниками АТО. На зустріч також були запрошені керівники фінансово-кредитних установ Стийщини, які беруть участь у реалізації даної програми, а саме керуюча Стрийського відділення ПАТ «Ощадбанк» Галина Матійців, керівник центрального офісу кредитної спілки «Вигода» Галина Гарбовська, керівник Стрийського відділення «Приватбанк» Наталія Гарбовська та директор міськрайонного центру зайнятості населення Романа Вишньовська. В ході зустрічі присутніх проінформували, що Департаментом  економічної політики Львівської облдержадміністрації у межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області розпочато конкурс інвестиційних проектів. Він триває з 21 березня по 21 квітня 2018 року.  «Підприємці-учасники АТО зможуть отримати з обласного бюджету відшкодовування частини відсоткової ставки за кредитами, отриманими у банках та кредитних спілках, які уклали генеральні угоди про співробітництво з Департаментом економічної політики ЛОДА» - зазначив перший заступник голови РДА Любомир Кащук.

В свою чергу керівники фінансових установ ознайомили учасників АТО з умовами кредитування в підпорядкованих їм установах. Також директор міськрайонного центру зайнятості населення Романа Вишньовська ознайомила присутніх з умовами отримання одноразової допомоги для започаткування підприємницької діяльності, та закликала брати активну участь в проекті «Рука допомоги». Вона зазначила, що станом на сьогоднішній день до Центру звернулося двоє заявників по даній програмі.