На Стрийщині вперше відправили юнаків на військову строкову службу у рамках весняного призову

11 квітня

DSCN6658

Сьогодні, 11 квітня у Стрийському об’єднаному міському військовому комісаріаті в рамках призовної кампанії «Весна—2018» відбулася перша відправка призовників до Збройних Сил України. На строкову військову службу відправили 10 юнаків із Стрийщини, які навчатимуться військовій справі в навчальних центрах, після чого будуть направлені до частин, відповідно до військових спеціалізацій.

Голова районної призовної комісії Оксана Мелень від імені керівника району Василя Зубрицького та від себе особисто побажала юнакам Господнього благословення, з честю виконати свій військовий обов’язок та здоровими й щасливими повернутися додому.

DSCN6661
Під час свого звернення до майбутніх захисників Батьківщини військовий комісар, полковник Олег Сабінський наголосив, що всі призовники проходитимуть військову службу в пунктах постійної дислокації й не залучатимуться до виконання завдань в рамках проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

Сотрудник Катедрального храму Успіння Пресвятої Богородиці м. Стрий Степан Кузишин благословив майбутніх солдат на ратну службу в ім’я Української держави, побажав їм доброго здоров’я, мужності, мудрості та Божої опіки.


Після урочистостей новоспечені воїни отримали напутні слова батьків та поїхали на обласний збірний пункт.