Олімпійський тиждень в Угерській СЗОШ

10 вересня

7037

Уже стало традицією в Угерській СЗОШ І–ІІІ ступенів на початку вересня проводити Олімпійський тиждень, основною метою якого є виховання учнів на гуманістичних цінностях Олімпійського руху, формування у них культури здорового способу життя, залучення до активних занять фізичною культурою та спортом. На відкриття Олімпійського тижня були запрошені голова сільської ради Снігур Р., а також колишній учень школи, учасник АТО Гнатюк І.

Протягом тижня на уроках іноземної мови учні розповідали про столиці країн, в яких проходили Ігри. Учителі історії та географії допомагали школярам знайти на карті країни, де відбувались Олімпійські ігри, та визначати їх географічне положення. Під керівництвом учителя образотворчого мистецтва була організована виставка малюнків на спортивну тематику. А у 8 класі проведено інтегрований урок з геометрії та зарубіжної літератури. Упродовж тижня на уроках української мови у 5-11 класах були проведені диктанти на олімпійську тематику. Дуже цікаво пройшли змагання з футболу, волейболу. Переможці та призери нагороджені дипломами.

У кожного своя олімпійська сходинка, олімпійська висота. Щоб її досягти, потрібно мати велике бажання, віру в свої сили і щоденно докладати зусиль для здійснення своєї мрії.