У РДА відбулася щотижнева оперативна нарада

17 вересня

DSCN9692

Сьогодні, 17 вересня, голова Стрийської райдержадміністрації Василь Зубрицький провів щотижневу оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району. Нарада відбулася за участю першого заступника голови РДА Любомира Кащука, заступника з гуманітарних питань Оксани Мелень та керівника апарату Юрія Вільшинського.

DSCN9695

Підвівши підсумки роботи за минулий тиждень, очільник району зосередив увагу посадовців на основні завдання на найближчий період, зокрема: продовження робіт по ремонту доріг, проведення осінньо-польових робіт у господарствах району, завершення будівельних робіт на об’єктах мікропроектів розвитку та об’єктах з реалізації Програми соціально-економічного розвитку Стрийського району на 2018 рік, що фінансуються за кошти ДФРР. Голова райдержадміністрації також наголосив на готовність відповідних керівників до участі у черговій сесії районної ради, яка відбудеться 25 вересня. Василь Зубрицький висловив подяку усім, хто готував поїздку мистецьких колективів Стрийщини до м.Буська для участі у ІІ Етнофестивалі гостинності. «Стрийщина показала себе достойно і ми маємо чим гордитися», - зазначив керівник району. Одразу ж він дав доручення готувати районне національно-патріотичне свято з нагоди Дня захисника України.

DSCN9694

Керівник апарату РДА Юрій Вільшинський доповів про виконання доручень попередньої наради, а керівники структурних підрозділів – про стан справ у підпорядкованих їм секторах, відділах та управлінях.

За підсумками наради голова райдержадміністрації дав відповідні доручення.