Сьогодні 60-літній ювілей відзначає Владика Тарас Сеньків - єпископ Стрийської єпархії УГКЦ !

                     095634

                          Ваше Преосвященство!
Прийміть мої найщиріші вітання у День Вашого 60-річчя!
60 років тому Господь дарував Вам свій найбільший дар, найбільшу і найважливішу місію, яку міг дати людині – служіння Богові. А нині Ви стоїте на чолі Стрийської єпархії Української Греко-Католицької Церкви!
Ваша жертовність, толерантність і мудрість принесли Вам високий авторитет і повагу серед духовенства, віруючих та усієї громадськості не тільки Стрийщини і навколишніх районів.
Будучи для нас прикладом любові та терпіння, повної самовіддачі справі, на яку обрав Вас Господь, Ви пробуджуєте в наших серцях ті головні почуття, без яких сьогодні не обійтися будь-якій людині, незалежно від віку: ВІРУ, яка допомагає зрозуміти, що ми створені Творцем для добрих справ, НАДІЮ на порятунок у житті вічному і ЛЮБОВ, бо «хто перебуває в любові перебуває в Бозі, і Бог в ньому» (1Ін.4: 16).
Про істинну любов багато не говорять, але у цей День прийміть від мене поклін і щирі слова вдячності, як визнання пошани до Вас за невтомну працю на духовній ниві.
З нагоди Вашого 60-літнього ювілею ми спільно підносимо свої скромні молитви до Господа Бога, просячи для Вас Божої милості.
Дорогий Владико! Служити Богу та Україні – Ваше життєве кредо. Тож нехай допомагає Вам Бог у всіх Ваших добрих справах і задумах, а паства віддячує повагою і шаною.
І дай Вам Бог міцного здоров’я, багато переможних і радісних днів та років, благословить Вас усіма земними та небесними благами на многії і благії літа!

З глибокою шаною і повагою,
Голова Стрийської районної
державної адміністрації                             Любомир Кащук

resize